KOKKETRÆF I BRANDE – EN HYLDEST TIL KLASSISK MAD
Så blev det tid til kokketræf igen. Fredagens frokost i Brande var en hyldest til det klassiske køkken, hvor 1500 gæster blev forkælet med en menu, der forenede tradition, kvalitet og godt håndværk.
Vi havde teamet op med kokke fra Aarhus, VILA og CAMPUS.
Menuen var en herlig tretrinsraket bestående af:
Forret
Hønsesalat med ananas med lyse durumboller hertil luftigt smør.
Hovedret
Bøfsandwich med hjemmebagt briochebolle, velfærdsbøf fra Grambogård, Karl Johan-mayo, hjemmesyltede grøntsager, brun sovs og tyttebær.
Dessert
“Bedstefars skæg” – mazarinkage med solbær og brændt marengs.
En skøn dag, hvor vi fik mulighed for at mødes på tværs af køkkenerne og skabe en gennemført klassisk fredagsmenu.
Vi glæder os allerede til næste gang.