På hovedkontoret i Brande, hvor 13 af BESTSELLERs brands og tre stabsfuntioner har til huse, består det faste køkkenteam af 23 medarbejdere med souscheferne Ditte Rørbye og Piotr Szubert samt assisterende køkkenchef Jacob Raahauge og executive chef René Beck-Hansen i front.
Med cirka 1.200 spisende i kantinen dagligt kan kø hurtigt blive en udfordring, især hvis alle vil spise på samme tid. Derfor kan man altid finde teamet synlige i kantinen og klar til at hjælpe og fortælle om dagens buffet og guide hen til en af de tre ”mad-øer” med mindst kø. Selv med over 1.000 bespisende om dagen, er det for René og teamet helt centralt, at hver eneste gæst føler sig velkommen, når de kommer og spiser frokost.
Og så er der selvfølgelig også maden, hvor køkkenet hver dag sørger for, at buffeten rummer et væld af forskellige – og naturligvis lækre – muligheder, så alle også føler sig mødt på tallerkenen.
Som en del af det stærke team omkring BESTSELLERs kantiner finder man Andreas Ebbesen, som er den ansvarshavende på tværs af BESTSELLERs kantiner. Andreas har 13 års erfaring hos BESTSELLER og er med til hele tiden at sikre den høje kvalitet og fokus på de gode råvarer, som han selv har haft i sine mange år som kok og køkkenchef.
GÆSTER I KANTINEN?
Er du på besøg i kantinen eller har du gæster til frokost så husk at bestille frokosten her:
Order food – Self-Service Portal (service-now.com)
Ingen bestilling = ingen frokost

Executive chef René Beck-Hansen
”Vi arbejder på hele tiden at leverer på et kontinuerligt højt niveau og prøver på bedstevis at ramme så bredt som muligt – så samtlige spisende går mætte og glade fra kantinen hver dag.”
René Beck-Hansen

Andreas Ebbesen
”Vi arbejder på hele tiden at leverer på et kontinuerligt højt niveau og prøver på bedstevis at ramme så bredt som muligt – så samtlige spisende går mætte og glade fra kantinen hver dag.”
Executive chef René Beck-Hansen

Har du ønsker til nye retter?
Kom med ud i køkkenet


