BESTSELLERS KANTINE I VILA

Hos Vila har de tre kokke i køkkenteamet mere end 30 års samlet erfaringer fra BESTSELLERs kantine i de idylliske rammer ned til Stilling Sø. Som ansigtet ud til og i front for køkkenteamet er køkkenchef Morten Rasmussen.

Fælles for alle kantiner i BESTSELLER er arbejdet med bæredygtighed omdrejningspunktet for den daglige drift og kontinuerlige udvikling.

Men teamet i Vila er alligevel noget særligt, og især når det kommer til de vegetariske retter på buffeten. Her bliver der serveret flere vegetariske måltider end i nogen af de øvrige BESTSELLER-kantiner. Alene i gulerødder bliver der hvert år spist 7,5 kg. pr medarbejder i Vila, det er mere end et ton! Økologiske og fra danske leverandører naturligvis.

Som en del af det stærke team omkring BESTSELLERs kantiner finder man Andreas Ebbesen, som er den ansvarshavende på tværs af BESTSELLERs kantiner. Andreas har 13 års erfaring hos BESTSELLER og er med til hele tiden at sikre den høje kvalitet og fokus på de gode råvarer, som han selv har haft i sine mange år som kok og køkkenchef.

GÆSTER I KANTINEN?

Er du på besøg i kantinen eller har du gæster til frokost så husk at bestille frokosten her:

Order food – Self-Service Portal (service-now.com)

Ingen bestilling = ingen frokost

Køkkenchef Morten Rasmussen
”Mange interesserer sig for den grønne omstilling, så hvis ikke vi går forrest som kantine, misser vi en oplagt mulighed for at påvirke den generelle holdning.”

Køkkenchef Morten Rasmussen

Andreas Ebbesen

”Mange interesserer sig for den grønne omstilling, så hvis ikke vi går forrest som kantine, misser vi en oplagt mulighed for at påvirke den generelle holdning.”

Køkkenchef Morten Rasmussen

Har du ønsker til nye retter?

Kom med ud i køkkenet