BESTSELLERS KANTINE I CAMPUS

I det naturskønne landskab ud for Brande skyder BESTSELLERs møde- og kursusfaciliteter op af heden. Her afvikles bl.a. skoleforløb for nye ansatte, der kommer på ugeforløb flere gange under deres uddannelse, hvor de sover på Campus.

Køkkenchef Mounir Carstensen Charrik er ankermanden i køkkenet, og han og teamet er med til at skabe den livsbekræftende energi, man møder her. Derfor er køkkenet også involveret i forskellige tiltag som kokkeskole, og er på den måde med til at gøre møderne på Campus til en helhedsoplevelse.

Fra sin tid på det danske kokkelandshold har Mounir høstet mange erfaringer i, hvordan man både frembringer lækre og nye smage – samtidigt med retterne præsenteres æstetisk. Naturligvis.

Som en del af det stærke team omkring BESTSELLERs kantiner finder man Andreas Ebbesen, som er den ansvarshavende på tværs af BESTSELLERs kantiner. Andreas har 13 års erfaring hos BESTSELLER og er med til hele tiden at sikre den høje kvalitet og fokus på de gode råvarer, som han selv har haft i sine mange år som kok og køkkenchef.

GÆSTER I KANTINEN?

Er du på besøg i kantinen eller har du gæster til frokost så husk at bestille frokosten her:

Order food – Self-Service Portal (service-now.com)

Ingen bestilling = ingen frokost

Køkkenchef Mounir Carstensen Charrik
Andreas Ebbesen

”I køkkenet ønsker vi at præge en sundere livsstil og med fokus på, at retterne altid fremstår lækre og gennemskuelige. Derfor vil man fx aldrig finde no-chicken eller lignende på buffeten.”

Køkkenchef Mounir Carstensen Charrik

”I køkkenet ønsker vi at præge en sundere livsstil og med fokus på, at retterne altid fremstår lækre og gennemskuelige. Du vil derfor fx aldrig finde non-chicken eller lignende på buffeten.”

Køkkenchef Mounir Carstensen Charrik

Har du ønsker til nye retter?

Kom med ud i køkkenet