BESTSELLERS KANTINE I HADERSLEV

På BESTSELLERs lager- og kontordomicil i Haderslev består det faste køkkenteam af otte ansatte, hvoraf tre er deltidsansatte. I front for teamet er køkkenchef Michael Prosser, der oprindeligt kommer for Australien.

Med en bred vifte af bespisende i kantinen, er det særligt vigtigt for teamet, at man hver dag sikrer et bredt sortiment. Her er klassiske retter i højsæde, men ikke nødvendigvis fra det danske køkken. Blandt de ansatte finder man nemlig forskellige nationaliteter, og køkkenet ynder at kokkerere klassiske nationalretter fra andre lande.

Bortset fra lørdag er der altid gang i køkkenet, så natarbejderne i lageret altid kan få sig et lækkert og nærende måltid ude på de skæve timer. Kantinen er samlingsstedet for alle i Haderslev, og her man mødes, om man har siddet ved sin computer eller på en truck hele dagen.

Som en del af det stærke team omkring BESTSELLERs kantiner finder man Andreas Ebbesen, som er den ansvarshavende på tværs af BESTSELLERs kantiner. Andreas har 13 års erfaring hos BESTSELLER og er med til hele tiden at sikre den høje kvalitet og fokus på de gode råvarer, som han selv har haft i sine mange år som kok og køkkenchef.

GÆSTER I KANTINEN?

Er du på besøg i kantinen eller har du gæster til frokost så husk at bestille frokosten her:

Order food – Self-Service Portal (service-now.com)

Ingen bestilling = ingen frokost

Køkkenchef Michael Prosser
”Vi bestræber os hele tiden på, at alle skal være med og gå mætte og glade fra dagens frokost – uanset hvem man er, og hvad man laver.”

Køkkenchef Michael Prosser

Andreas Ebbesen

Har du ønsker til nye retter?

Kom med ud i køkkenet