Køkkenchef træf i Aarhus
Vi prioriterer ofte at mødes og udveksle erfaringer, og ikke mindst lave lækker mad sammen- Og det skal I ikke snydes for!
Det blev der et fantastisk køkkenchef træf ud af, og her kunne vi præsentere en 3-trins raket af en menu:
FORRET (BESTSELLER Brande & Campus)
Nye danske asparges og cremet sauce på muslinger- mættet med lodderogn.
HOVEDRET (BESTSELLER Aarhus)
Dansk unghane “a la danoise” med ramsløg, agurkesalat, beurreblanc kartofler og moderfond sauce.
DESSERT (BESTSELLER Haderslev)
Eton mess med hjemmelavet clotted cream, bagte rabarber, sprød marengs og syren.
Det var en dag med fuld fart på, glade gæster og højt humør!
GLÆD DIG!
….. Hvis du sidder på CAMPUS, kan du godt glæde dig, her bliver vores næste køkkenchef træf nemlig afholdt fredag d. 7 Juni.