10-års jubilarer i køkkenet i Brande: ”Tiden går stærkt, når man har det godt”
Med kun få ugers mellemrum begyndte Sabina og Piotr deres rejse i BESTSELLERs køkken i Brande. Ti år senere står de stadig side om side – nu som erfarne kræfter og nære kollegaer, der netop er blevet fejret for deres jubilæum.
”Tiden går stærkt, når man har det godt. Og godt har jeg haft det. Faktisk så godt, at det kom bag på mig, at jeg nu har rundet et årti i BESTSELLER-køkkenet i Brande.”
Sådan begynder Sabina, da hun bliver spurgt ind til sin tid i køkkenet hos BESTSELLER Brande.
Sammen med sin kollega, Piotr, fejrede de onsdag den 8. oktober deres 10-års jubilæum hos køkkenet på Fredskovvej.
”Der har gennem de sidste 10 år været perioder med højt tempo og travlhed, men det har altid været sjovt og givende at arbejde i,” siger Piotr.
Et team med et stærkt fællesskab
”Gennem mine 10 år i kantinen har jeg haft fornøjelsen af at møde mange spændende mennesker – både i køkkenet og blandt BESTSELLER-medarbejderne,” tilføjer han.
Sabina stemmer i.
”Det har været et privilegium at være omringet af dygtige kokke og catere gennem 10 år, og det har virkelig motiveret mig til at møde på arbejde hver dag med stor interesse og passion for at lære og udvikle mig.”
Særligt hendes med-jubilar, Piotr, ønsker hun at fremhæve.
”Piotr starter blot uger efter mig, og på første arbejdsdag sætter han sig ved siden af mig, og der er han blevet siddende lige siden,” fortæller Sabina.
”Piotr er en uvurderlig kollega, som jeg ikke kunne have været foruden,” siger hun.
Og vigtigheden i gode kollegaer og en stærk teamfølelse i Brande går igen hos Piotr.
”En af grundene til, at jeg har valgt at blive her i mere end 10 år, er mine kollegaer. De føles som en stor familie. Vi har et stærkt fællesskab og en god stemning i teamet, som gør det rart at møde ind hver dag,” fortæller han.
Vigtigt med stærke kræfter
René, som er Executive Chef i køkkenerne hos BESTSELLER i Brande og på CAMPUS, fremhæver vigtigheden i at have stabile og loyale kollegaer i køkkenet.
”Det betyder meget at have kulturbærere på holdet som Piotr og Sabina, som virkelig kender stedet og har været med gennem forskellige faser og den udvikling, som vi er gået igennem sammen,” fortæller han.
”Når nogen har været et sted så mange år, er man en stor del af at sætte den daglige standard – både gastronomisk og socialt. Det skaber stabilitet og tryghed i det daglige som leder at vide, at folk som Sabina og Piotr er med til at klare os bedst muligt gennem den daglige drift.”
Et blik mod fremtiden
Jubilæet markerer et årti med udvikling, samarbejde og gode oplevelser.
”Det er virkelig en milepæl for mig at runde 10 år i Brande,” siger Sabina.
”Jeg mindes med glæde og taknemlighed tidligere kollegaer og værdsætter nuværende. Jeg påskønner erfaringerne, udviklingen og ser ligeledes frem til nye i fremtiden.”
Piotr tilføjer: ”På trods af en sprogbarriere blev jeg forfremmet til souschef, hvilket har været og er en stor motivation.”
Sammen ser de frem til mange flere gode år i køkkenet.







