Vores velkendte hyldeblomstsaft
Hver sommer plukker vi masser af friske hyldeblomstskærme som bliver lavet til den skønneste saft.
Vi bruger udelukkende økologisk rørsukker, økologiske citroner og egne plukkede hyldeblomstskærme, i dette tilfælde fra Andreas’ nærområde i Beder.
Vi laver ca. 150 liter helt klassisk hyldeblomstsaft som du kender, udover den klassiske laver vi også omkring 70 liter “limited”. – Hvor vi bruger alle toppe og overskudsjordbær fra vores produktion af jordbærtærter.
Her får saften en smule vanilje, dette giver en herlig note af sommerfest og kage.
Vores hyldeblomstsaft er fantastisk blandet op med mousserende vin, gin eller blot iskoldt vand med og uden bobler.
…….Det er velsmag og bæredygtighed i samme slurk.
BONUSINFO:
Alt pulp fra denne saftproduktion bruger vi til hyldeblomsteddike som er skøn i dressinger, på salater og ikke mindst i tilsmagning af saucer, til at kunne give et strejf af sommer selv i kolde tider.