Rullepølse kursus – jule edition
I torsdags afholdt vi vores første rullepølsekursus her i Haderslev.
Det var en kæmpe succes, og vores deltagere tog rigtig godt imod kurset.
Souschef Peter stod for undervisningen, hvor han med stor entusiasme fortalte og demonstrerede alt om opskæring, krydring, saltning, oprulning og ikke mindst tilberedning.
Vi valgte blandt andet at stege nogle af vores rullepølser, hvilket resulterede i en mere fedtfattig version – til stor begejstring blandt deltagerne.
Til kurset arbejdede vi med den bedste velfærdsgris fra Grambogård, fordi kvalitet og smag hænger altid sammen.
Alle deltagere fik deres egne rullepølser med hjem efter de havde lagt i pres i et døgn. De blev meget fine – se selv!
Kunne du tænke dig sådan et event?
Har du ønsker til kurser eller teambuilding-arrangementer? Tøv ikke med at kontakte os – vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe!
Kontakt os på mail: 144010@foodandco.dk