Foodathon
Traditionen tro mødtes alle medarbejdere i januar for sammen og på tværs at lade sig inspirere på, hvordan vi kan styrke gæsteoplevelserne endnu mere. Fra Compass Group deltog Head of Gastronomy & Food Excelence Kenneth Sørensen som facilitator og indsparker for de 40 superengagerede medarbejdere, der var samlet i de inspirerende omgivelser i Bestseller Aarhus.
Igennem workshoppen kom 30-40 spændende forslag og sjove ideer til nye tiltag og events på bordet, og efter tre timer var forslagene kogt ind til 6-8 ideer. Nu skal Bestseller så beslutte, hvilke ideer, der skal arbejdes videre med ude i kantinerne.
Efter workshoppen trak køkkencheferne i kokketøjet og frembragte de lækreste retter for medarbejdere under temaet for årets Foodathon ”forkælelse og anerkendelse”.
”Det er virkelig fedt at mærke kreativiteten og den spontanitet, der opstår, når en idé kastes ud i forsamlingen, og en hel flok gode kollegaer bare sidder klar til at gribe og drible videre med den,” souschef Bestseller Aarhus, Christoffer Christensson.