BESTSELLER Climate Day: Linemuslingen i fokus
Hvad er BESTSELLER Climate Day?
BESTSELLER Climate Day er en dag skabt af Food & Co.-køkkenerne hos BESTSELLER. Her dedikerer vi en hel menu til at fejre lokale råvarer og bæredygtige principper. Hver enhed på tværs af lokationerne skiftes til at få ansvaret for at planlægge dagens menu, som derefter tilpasses den ekelte enheds drift.
For at sikre variation og engagement roterer planlægningen mellem enhederne, så alle bidrager med deres kreative bud på en mere klimavenlig frokost.
Vores dogmer
Frokostmenuen på BESTELLER Climate Day lever op til en række klare kriteirer, der sætter en mere ansvarlig tilgang til mad i fokus:
- Lokale råvarer
Vi prioriterer danske råvarer og lægger vægt på brugen af grønne proteiner. - Sæsonens råvarer
Maden tilberedes udelukkende med råvarer, der er i sæson. - Økologi
Minimum 50% af vores råvarer er dansk økologi. - Dyrevelfærd
Al kød er enten velfærdskød eller økologisk. - Bæredygtig fisk
Menuen inkluderer sæsonens fisk, bløddyr eller skaldyr fra bæredygtig fangst. - Undgå madspild
Vi udnytter råvaren til fulde – fra skræller til biprodukter – for at mindske madspild.
BCD-ambassadører
Hver enhed har én dedikeret ambassadør for BESTSELLER Climate Day, der sammen med køkkencheferne sikrer, at dagen bliver en succes.
Vi gør en forskel sammen
BESTSELLER Climate Day er mere end en dag med god mad. Det er et skridt mod en grønnere fremtid, hvor vi sammen inspirerer til flere bæredygtige valg i hverdagen.
Vi forsøger ikke at være hellige eller påtvinge noget nedover vores gæster, men vi ønsker at vise, hvordan vi arbejder mere ansvarligt med vores råvarer.
Vi glæder os til at byde jer velkommen næste gang.

